Cum pot achita prima în sumă fixă?


Cum pot achita prima în sumă fixă?


Achitarea primei de AOAM se face prin intermediul Serviciului guvernamental de plăţi electronice MPay (mpay.gov.md) care poate fi accesat și pe pagina www.cnam.md.

Aveți mai multe posibilități de achitare a primei de AOAM, și anume: cu card bancar, prin internet banking, la terminalele de plată, la ghișeele băncilor comerciale și ale oficiilor poștale.

Doritorii de a achita prima AOAM cu cardul bancar sau de pe dispozitiv conectat la internet urmează să acceseze serviciul MPay, să introducă IDNP-ul, codul de verificare, după care să urmeze pașii necesari, în funcție de modalitatea de achitare. Menționăm că și cetățenii Republicii Moldova aflați peste hotare pot achita prima de asigurare prin MPay.

În cazul plăţii prin serviciul MPay nu e nevoie de prezentat dovada achitării la Serviciul teritorial de relaţii cu beneficiarii al CNAM.

Dacă întâmpinați neclarități la achitarea primei de AOAM Vă adresați la Serviciul teritorial de relaţii cu beneficiarii al CNAM  din raza de deservire, cu buletinul de identitate şi actele ce confirmă apartenență la una dintre categoriile de persoane care au obligația de a se asigura în mod individual.


Loading

Sari la conținut